Waarsmondzorg | Praktijk informatie
16658
page,page-id-16658,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Praktijk informatie

Onze praktijk is HKZ gecertificeerd

(Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector)

(www.hkz.nl)

 

Lid van het ONT

(Organisatie Nederlandse Tandprothetici)

(www.ont.nl)

 

Erkend leerbedrijf bij het SVGB

(www.svgb.nl)

 

Opgenomen in het KRTP

(Kwaliteits Register Tandprothetici)

(www.krtp.nl)

 

Aangesloten bij het SGM

(Stichting Garantie Mondzorg)

(www.garantiefondsmondzorg.nl)

 

ISO 9001 branche gecertificeerd

Onze Praktijk is ISO 9001 branche gecertificeerd

 

Klachten:

Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden? Zeg het ons! Doe letterlijk en figuurlijk uw mond open! Vraag ons om een verhelderend gesprek. Uw tandprotheticus kan dan nog eens uitleggen waarom hij of zij iets op een bepaalde manier gedaan heeft. U kunt dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing. Komt u er samen niet uit, dan kunt u  zich wenden tot de ONT voor bemiddeling.

 

Uitsluiting aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld. Toch wordt iedere aansprakelijkheid uitgesloten voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen of nalaten van handelen op grond van informatie die op of via deze website beschikbaar is. Deze website is niet bedoeld om persoonlijke  mondzorg adviezen te geven en vervangt in geen geval een behandeling of consult. Als u vragen heeft neem dan contact op met de praktijk.